Ook in 2024 organiseren de ziekenhuizen en wij patiëntbijeenkomsten. Hieronder staan alle geplande data voor 2024. Als u zich kan aanmelden staat het erbij. Lees goed de voorwaarden, dit verschilt soms per bijeenkomst. 

 

2 maart 2024 - Erasmus MC

Op zaterdag 2 maart organiseert de Stichting NETNECkanker in samenwerking met het Erasmus MC weer een lotgenotenbijeenkomst. Dit zal zijn van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan via deze website. Er wordt een maximum van 20 personen gehanteerd. Als de bijeenkomst vol is, gaan we door met een reservelijst. Dit omdat de ervaring is dat er veel afzeggingen zijn. U kunt dan nog gemaild worden bij een afzegging. In de week voor de bijeenkomst krijgt u de details doorgestuurd, zodat u op de juiste plek aankomt. 

Aanmelden is niet meer mogelijk

 

9 maart 2024 - Antoni van Leeuwenhoek / UMC Utrecht

Op zaterdag 9 maart organiseert het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis een patiëntendag voor patiënten met een zeldzame kanker. Er is gelegenheid voor lotgenotencontact met andere patiënten met een zeldzame kanker. 

Aanmelden is niet meer mogelijk

 

13 april 2024 - Amsterdam UMC

Op zaterdag 13 april organiseert de Stichting NETNECkanker in samenwerking met het Amsterdam UMC weer een lotgenotenbijeenkomst. Dit zal zijn van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan via deze website. Er wordt een maximum van 20 personen gehanteerd. Als de bijeenkomst vol is, gaan we door met een reservelijst. Dit omdat de ervaring is dat er veel afzeggingen zijn. U kunt dan nog gemaild worden bij een afzegging. In de week voor de bijeenkomst krijgt u de details doorgestuurd, zodat u op de juiste plek aankomt. 

Aanmelden is niet meer mogelijk

 

15 juni 2024 - UMC Groningen

Op zaterdag 15 juni organiseert de Stichting NETNECkanker in samenwerking met het UMC  Groningen weer een lotgenotenbijeenkomst. Dit zal zijn van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan via deze website. Er wordt een maximum van 20 personen gehanteerd. Als de bijeenkomst vol is, gaan we door met een reservelijst. Dit omdat de ervaring is dat er veel afzeggingen zijn. U kunt dan nog gemaild worden bij een afzegging. In de week voor de bijeenkomst krijgt u de details doorgestuurd, zodat u op de juiste plek aankomt. 

Klik hier om aan te melden

 

12 oktober 2024 -  NET-centrum Zuid, locatie Maastricht UMC+

Op zaterdag 12 oktober organiseert de Stichting NETNECkanker in samenwerking met het NET-centrum-Zuid weer een lotgenotenbijeenkomst. Dit zal zijn van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan via deze website. Er wordt een maximum van 20 personen gehanteerd. Als de bijeenkomst vol is, gaan we door met een reservelijst. Dit omdat de ervaring is dat er veel afzeggingen zijn. U kunt dan nog gemaild worden bij een afzegging. In de week voor de bijeenkomst krijgt u de details doorgestuurd, zodat u op de juiste plek aankomt. 

Aanmelden is nog niet mogelijk

 

9 november 2024 - Patiëntendag NETNECkanker - Amsterdam UMC

Op deze dag organiseert NETNECkanker een patiëntendag. Alle NET en NEC patiënten zijn welkom, ook de patiënten die niet onder behandeling zijn in dit kenniscentrum. Meer informatie over deze dag, het programma en hoe aan te melden, volgt.

Aanmelden is nog niet mogelijk