Ook in 2023 organiseren de ziekenhuizen en wij patiëntbijeenkomsten. Hieronder staan alle geplande data voor 2023. Als u zich kan aanmelden staat het erbij. Lees goed de voorwaarden, dit verschilt soms per bijeenkomst. 

 

11 februari 2023 - Erasmus MC

Op zaterdag 11 februari organiseert de Stichting NETNECkanker in samenwerking met het Erasmus MC weer een lotgenotenbijeenkomst. Dit zal zijn van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan via deze website. Er wordt een maximum van 20 personen gehanteerd. Als de bijeenkomst vol is, gaan we door met een reservelijst. Dit omdat de ervaring is dat er veel afzeggingen zijn. U kunt dan nog gemaild worden bij een afzegging. In de week voor de bijeenkomst krijgt u de details doorgestuurd, zodat u op de juiste plek aankomt. 

Aanmelden is niet meer mogelijk

 

15 april 2023 - Amsterdam UMC

Op zaterdag 15 april organiseert de Stichting NETNECkanker in samenwerking met het Amsterdam UMC weer een lotgenotenbijeenkomst. Dit zal zijn van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan via deze website. Er wordt een maximum van 20 personen gehanteerd. Als de bijeenkomst vol is, gaan we door met een reservelijst. Dit omdat de ervaring is dat er veel afzeggingen zijn. U kunt dan nog gemaild worden bij een afzegging. In de week voor de bijeenkomst krijgt u de details doorgestuurd, zodat u op de juiste plek aankomt. 

Aanmelden is niet meer mogelijk

 

15 juni 2024 - UMC Groningen

Op zaterdag 15 juni organiseert de Stichting NETNECkanker in samenwerking met het UMC  Groningen weer een lotgenotenbijeenkomst. Dit zal zijn van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan via deze website. Er wordt een maximum van 20 personen gehanteerd. Als de bijeenkomst vol is, gaan we door met een reservelijst. Dit omdat de ervaring is dat er veel afzeggingen zijn. U kunt dan nog gemaild worden bij een afzegging. In de week voor de bijeenkomst krijgt u de details doorgestuurd, zodat u op de juiste plek aankomt. 

Aanmelden is nog niet mogelijk

 

24 juni 2023 - patiëntendag Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis/UMC Utrecht, locatie AVL

Op deze dag organiseert het kenniscentrum AVL/UMC Utrecht een patiëntendag. Alle NET en NEC patiënten zijn welkom, ook de patiënten die niet onder behandeling zijn in dit kenniscentrum. Meer informatie over deze dag, het programma en hoe aan te melden, vind u hieronder. 

Aanmelden is niet meer mogelijk

 

16 september 2023 - UMC Utrecht

Op zaterdag 16 september organiseert de Stichting NETNECkanker in samenwerking met het UMC Utrecht weer een lotgenotenbijeenkomst. Dit zal zijn van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan via deze website. Er wordt een maximum van 20 personen gehanteerd. Als de bijeenkomst vol is, gaan we door met een reservelijst. Dit omdat de ervaring is dat er veel afzeggingen zijn. U kunt dan nog gemaild worden bij een afzegging. In de week voor de bijeenkomst krijgt u de details doorgestuurd, zodat u op de juiste plek aankomt. 

Aanmelden is niet meer mogelijk

 

6 oktober 2023 - patiëntendag UMC Groningen

Op deze dag organiseert het kenniscentrum UMC Groningen een patiëntendag. Alle NET en NEC patiënten zijn welkom, ook de patiënten die niet onder behandeling zijn in dit kenniscentrum. Meer informatie over deze dag, het programma en hoe aan te melden, volgt.

Aanmelden  is niet meer mogelijk

 

12 oktober 2023 -  NET-centrum Zuid, locatie Maastricht UMC+

Op zaterdag 12 oktober organiseert de Stichting NETNECkanker in samenwerking met het NET-centrum-Zuid weer een lotgenotenbijeenkomst. Dit zal zijn van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan via deze website. Er wordt een maximum van 20 personen gehanteerd. Als de bijeenkomst vol is, gaan we door met een reservelijst. Dit omdat de ervaring is dat er veel afzeggingen zijn. U kunt dan nog gemaild worden bij een afzegging. In de week voor de bijeenkomst krijgt u de details doorgestuurd, zodat u op de juiste plek aankomt. 

Aanmelden is nog niet mogelijk

 

9 november 2023 - Patiëntendag NETNECkanker - Amsterdam UMC

Op deze dag organiseert NETNECkanker een patiëntendag. Alle NET en NEC patiënten zijn welkom, ook de patiënten die niet onder behandeling zijn in dit kenniscentrum. Meer informatie over deze dag, het programma en hoe aan te melden, volgt.

Aanmelden is nog niet mogelijk